5820 Darcrest

  • Zbirka
    Supernatural
  • Vrsta površine
    Matirano
    • 3050x1440x20 mm
      na zalogi
  • Deliti

Od izdelave prvega umetnega kuhinjskega pulta iz tehničnega kamna na svetu do danes Caesarstone zagotavlja vrhunsko kakovost, naravno sestavo in unikatno oblikovane teksture v proizvodnji z italijansko tehnologijo Breton. Caesarstone je prava izbira za energične in zahtevne ljudi, ki poznajo vrednost pristnih izdelkov.

description photo
background
Najboljši material za delovne plošče

Tehnični kamen Caesarstone je 95% naravnega kremena. Je odpornejši od granita, odporen na udarce in praske, odlikuje pa ga visoka stopnja prijaznosti do uporabnika pri vsakodnevni uporabi.

Surovine, ki se uporabljajo za proizvodnjo, so predmet večstopenjskega nadzora kakovosti. Sama proizvodnja je razdeljena na določene faze, ki strogo upoštevajo zaporedje in svetovne standarde. Tovarniško poliranje zagotavlja, da tehnični kamen dolga leta ostane v prvotnem stanju. Tudi med aktivno uporabo ostaja odporen proti poškodbam, obrabi in izgorevanju.

Ekstremni pogoji in visoke temperature za umetni kremen niso težava. Zaradi toplotne odpornosti je idealen in varen material za kuhinjsko delovno površino, kar je še najbolj pomembno.

description photo
description photo
background
Caesarstone je boljši od naravnega kamna
  1. Trajnost površin iz tehničnega kamna je večja od trajnosti naravnega granita.
  2. Tehnični kamen je odporen na vodo. Če ga polijete z vodo, čajem, kavo ali vinom, za razliko od marmorja na njem ne bo madežev ali drugih posledic (tudi od zrelega in sočnega sadja).
  3. Zaradi natančnosti površinske obdelave je kamen Caesarstone težko ločiti od naravnega kamna. Kakovost vzorca Caesarstone je od serije do serije enaka, kar olajša združevanje plošč pri izdelavi končnega izdelka.
  4. Površine iz tehničnega kamna so enostavne za vzdrževanje in jih ni treba obdelovati s posebnimi kemikalijami proti plesnim in glivicam.
  5. Kamen nima sevalnega ozadja.
description photo

Zakaj naše stranke izbirajo Caesarstone:

Trajni

Odporen na praske

Odporen na vročino

Enostaven za čiščenje

Odporen na madeže

Zaščiten z garancijo

Galerija izdelkov iz Caesarstonea

Oglejte si galerijo
Sodobna klasika Dana Brunna

Sodobna klasika Dana Brunna

Stanovanjski prostori Los Angeles, ZDA
South Lodge Spa, Horsham

South Lodge Spa, Horsham

Poslovni objekti Združeno kraljestvo

Spletni oblikovalec

Poglejte, kako bodo kamnite in Keramične plošče videti v notranjosti.

Vizualizacija
Vizualizacija
contact

Kupite tehnični kamen

Več kot 200 dekorjev je vedno na voljo v velikih količinah. Ostali bodo dostavljeni takoj po vaši zahtevi.

Kontakt
image
Kontakt

Ta spletna stran uporablja različne vrste piškotkov

Piškotke uporabljamo za optimizacijo vsebine in delovanja spletne strani. Za več informacij glejte naš pravilnik o piškotkih. S klikom na gumb „Sprejmi“ ali z nadaljevanjem brskanja po našem spletnem mestu se strinjate z uporabo piškotkov v svoji napravi.